Kiket próbáljon ki az NB I-ből Egervári? Szavazzon!

Vágólapra másolva!
2011.11.21. 21:03
null
Elek Ákosra (balra) és Szabó Jánosra is szavazhat a ligaválogatott összeállításakor (Fotó: Németh Ferenc, archív)
Címkék
Egervári Sándor szövetségi kapitány a múlt héten a Nemzeti Sport Online-nak beszélt arról, hogy decemberben összehívná a magyar ligaválogatottat, melyet az NB I legjobbjaiból válogatna össze. A találkozóval kapcsolatban még kevés a konkrétum, így az sem tudható, kikre számítana majd a mérkőzésen a kapitány. Ön hogyan állítaná össze a ligaválogatottat? Szavazzon!

Egervári Sándor a múlt héten, még a lengyelek elleni meccset megelőzően beszélt arról a Nemzeti Sport Online-nak, hogy decemberben egy ligaválogatott mérkőzés keretében kipróbálná azokat az NB I-ben játszó játékosokat, akik eddigi teljesítményükkel már felhívták magukra a figyelmet, de a magyar válogatottban eddig még nem játszottak, vagy csak minimális szerep jutott nekik.

A találkozó még szervezés alatt áll. A mérkőzéssel kapcsolatban annyit tudtunk meg, hogy december második hetében Olaszországban rendezhetik meg – azt még nem tudni, hogy ki ellen, de a tervek szerint egy olasz első osztályú gárda lehet az ellenfél.

Egervári Sándor úgy nyilatkozott, hogy elsősorban fiatal játékosokra számít majd, de nem tudni, hogy pontosan kik jöhetnek számításba. A stabil válogatott kerettagok is meghívót kaphatnak, vagy csak olyanok, akik eddig elvétve kaptak meghívót? És vajon a rutinosabb, korábbi válogatott játékosok közül is lesznek, akik bizonyíthatnak?

Mi mindhárom szempontot és az őszi teljesítményt alapul véve összeállítottunk egy negyvenes keretet. Ebben a stabil kerettagok mellett szerepelnek a felnőtt válogatott keret közelébe sem kerülő fiatalok (mint például Kulcsár Kornél, Gyurcsó Ádám, Balázs Benjámin), az őszi szezonban kimondottan jó teljesítményt nyújtó játékosok (Dudás Ádám, Nagy Olivér, Korhut Mihály), Egervári Sándornál a keretig egy-egy alkalommal már eljutó labdarúgók (Koltai Tamás, Fehér Zoltán, Lázár Bence), illetve olyan rutinosabb futballisták, akiknek többsége korábban már volt válogatott (Tisza Tibor, Torghelle Sándor, Tököli Attila).

Könnyítse vagy éppen nehezítse meg a kapitány dolgát – szavazzon, hogyan álljon fel az NB I-es ligaválogatott!


szavazas_id=89|
nso_csapatosszeallito_szavazas
nso_csapatosszeallito_szavazas
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik