Horvátország: ezért járhatott Csányi Sándor a Hajduk–Dinamón

Vágólapra másolva!
2017.10.23. 09:03
null
Csányi Sándor (alul, jobbról az első) a Hajduk Split VIP-szektorában (Fotó: vecernji.hr)<br />
A Nemzeti Sport Online spliti, klubhoz közeli forrásból megtudta, Csányi Sándor elsősorban nem MLSZ-elnöki minőségében, hanem az OTP Bank elnök-vezérigazgatójaként látogathatott a hétvégén Horvátországba.

 

Elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor szombaton a helyszínen tekintette meg a Hajduk Split–Dinamo Zagreb (2–2) horvát bajnoki rangadót. A legfrissebb értesüléseink szerint azonban a látogatásnak nincs köze a Hajdukot irányító, korábban a Videotonnal bajnoki címet nyerő Joan Carrillóhoz – még ha nem is lenne meglepő, ha a spanyol szakember is szerepelne a szövetségikapitány-jelöltek között, mivel az MLSZ Szélesi Zoltánt a múlt héten csak ideiglenesen nevezte ki a távozó Bernd Storck helyére.

Úgy tudjuk, Csányi Sándor az OTP Bank elnök-vezérigazgatójaként járt Splitben, miután az OTP Bank horvátországi leányvállalata az OTP banka Hrvatska tavasszal megvásárolta a Hajdukot is támogató Splitska bankát, így üzletileg érdekelt a térségben, a mérkőzésen pedig a klub vendégeként vett részt.

Mint arról beszámoltunk, a meccs végén a Hajduk és a Dinamo vezetői között kisebb dulakodás alakult ki, amely után négy embert előállítottak, hatot pedig tanúként hallgattak ki. Csányi Sándor az ügyben nem volt érintett, rögtön a mérkőzés után el is hagyta a stadiont.

Csányi Sándor igazi sportos szombatot tartott, mert délután még a Mol-Pick Szeged–Telekom Veszprém (21–30) kézilabda-rangadón is jelen volt (a szegedi klub tulajdonosaként). Az MLSZ-t is megkerestük egyébként Csányi Sándor spliti látogatásával kapcsolatban, de a szövetség nem kívánt reagálni az ügyben. Miközben horvát kollégáinkat a Hajduk arról tájékoztatta, hogy Csányi Sándor az OTP elnökeként volt a klub vendége.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik