Eb 2016: irány Toulouse! Jegyinformációk a magyar nyolcaddöntőre

Vágólapra másolva!
2016.06.22. 19:50
A magyar labdarúgó-válogatott 3–3-as döntetlent játszott Portugáliával az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így eldőlt, hogy az F-csoport első helyén végez, és a nyolcaddöntőben vasárnap 21 órakor Toulouse-ban lép pályára Belgium ellen. Íme, a fontos jegyinformációk!

Június 22-én, szerda 14 órakor újból megkezdte a jegyértékesítést a labdarúgó Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszára az UEFA, de akkor értelemszerűen még csak a már kialakult párosítású mérkőzésekre. A magyar válogatott mérkőzésére szóló jegyek értékesítését csütörtökön 14 órától kezdik meg.A magyar válogatott mérkőzésére szóló jegyek értékesítését csütörtökön 14 órától kezdik meg.

Mint ismert, a jegyek többsége már korábban elkelt, de lesznek még hozzáférhetőek. Biztató ama magyar szurkolók számára, akik nem vettek „csapatkövető” jegycsomagot, hogy az UEFA az összes nyolcaddöntőre kínál szabad belépőt. A kedden kialakult párosítású meccsek jegyeit 14 órakor kezdték el értékesíteni, néhány órán belül elfogytak a rendelhető belépők.

A vásárlások a szokásos módon (kizárólag Mastercard vagy Visa-kártya) bonyolíthatók le az UEFA hivatalos jegyvásárlási oldalán.

Az UEFA mindkét belinkelt oldalát érdemes gyakran megnyitni estétől, mert a nyolcaddöntő teljes párosításának kialakulása után időszerű, hogy felkerül a jegykínálat is – és az időpont, hogy mikor kezdődik a jegyértékesítés. A virtuális sorban állásra pedig tanácsos felkészülni.

A jegyvásárlásról írt korábbi cikkünket ide kattintva olvashatja el, míg az MLSZ legújabb felhívása itt érhető el.

A NYOLCADDÖNTŐS MECCSEK IDŐPONTJAI
Mindegyik mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

SZOMBAT
15.00, Saint-Étienne: Svájc–Lengyelország (kommentátor: Knézy Jenő)
18.00, Párizs: Wales–Észak-Írország (Gundel Takács Gábor)
21.00, Lens: Horvátország–Portugália (Hajdú B. István)
VASÁRNAP
15.00, Lyon: Franciaország–Írország (Knézy Jenő)
18.00, Lille: Németország–Szlovákia (Székely Dávid)
21.00, Toulouse: Magyarország–Belgium (Hajdú B. István)
HÉTFŐ
18.00, Saint-Denis: Olaszország–Spanyolország (Székely Dávid)
21.00, Nizza: Anglia–Izland (Gundel Takács Gábor


KATTINTSON A KÉPRE A NAGYÍTÁSÉRT!
KATTINTSON A KÉPRE A NAGYÍTÁSÉRT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik