Eb 2016: ezekben a mezekben játszanak majd Dzsudzsákék

Vágólapra másolva!
2016.05.19. 16:00
null
TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTSON A FOTÓRA!
Péntek este 18 órától Elefántcsontpart ellen lép először pályára labdarúgó-válogatottunk az új Eb-szerelésben. A több mint hatvanezer szurkoló bevonásával megszavazott új mez a mérkőzés napjától megvásárolható a Groupama Arénában, illetve a gyártó kiemelt partnereinél.


A szerelések színvilága nem tér el a megszokottól: míg a hazai mez piros, vállán fehér csíkokkal, addig az idegenbeli alapszíne fehér, vállrészét piros csíkok díszítik. A két garnitúrában közös újításként jelenik meg a felsőrészek ujját körülölelő, valamint a mez alsó peremén is végigfutó zöld csík, amely által a magyar nemzeti színek mindegyikét reprezentálja az új szerelés. Újdonság, hogy a nadrágra az MLSZ címere került.

„Számomra a legkedvesebb újítás, hogy a nemzeti színeink mindegyike megjelenik az új mezen. Eddig a felsőn nem, csupán a sportszáron jelent meg a zöld szín. Elsőre szokatlan volt még a szurkolói szavazás során, de jól sikerült!” – nyilatkozta az új szerelés kapcsán Juhász Roland, a válogatott hátvédje.

„Ha a mellizmaid rendben vannak, szépen kiemeli azokat az új mez, ami az ellenfelekkel szemben is jól jön – kommentálta jó hangulatban a felsőt Lovrencsics Gergő, a magyar nemzeti csapat szélsője. – Örülök, hogy az Adidas nemcsak a profi cipőt, hanem a teljes szerelést biztosítja számunkra, és hogy a mezek is a legjobb minőségben készültek. A klasszikus színekben büszkén képviselem majd hazánkat az Európa-bajnokságon.”

Régóta vágyott sikert ért el a válogatott a kvalifikációval, ezért a sportszergyártócég a szurkolók megszavaztatása után újabb gesztussal ünnepel.

„Háromszáz mezt ajánlunk fel jótékonysági célra. Szeretnénk, ha a mezek olyan emberekhez is eljutnának, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, hogy megvásárolják. A kiválasztásban ismert sportolók lesznek segítségünkre” – nyilatkozta Lengyel Zsolt, az Adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

A felajánlott mezekért e-mailben a hungary@adidas.com címen, valamint postán az Adidas Budapest Kft. címén (1118 Budapest, Rétköz utca 5.) lehet jelentkezni.

A magyar válogatott új mezei május 20-tól megvásárolhatók az Adidas-üzletekben és a partnereknél.

A felnőtt mezek ajánlott kiskereskedelmi ára 21 990 forint, a női mezek 19 990 forintos áron kaphatóak majd, a gyermekméretek 16 990 forintért.

A Magyarország–Elefántcsontpart felkészülési mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Szurkolj élőben az Eb-n!www.pegazus.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik