Dzsudzsákot gyógyultnak nyilvánították, játszhat a finnek ellen

Vágólapra másolva!
2011.10.04. 12:10
null
Dzsudzsák Balázs játszhat a finnek elleni Eb-selejtezőn (Fotó: Németh Ferenc)
A kedd délelőtti orvosi vizsgálaton Dzsudzsák Balázst gyógyultnak nyilvánították, a játékos újra teljes intenzitással edzhet – tudta meg a Nemzeti Sport Online a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) illetékeseitől.

Az Anzsi Mahacskala nemrégiben kulcscsonttörést szenvedő szélsője így részt vehet azon a sajátos edzésen Kisorosziban, amelyen a válogatott keret tagjai kipróbálják magukat a külföldön egyre népszerűbb footgolfban. A játékosok kilenc pályaszakaszt teljesítenek a golfpályán, a cél: minél kevesebb rúgással bejuttatni a labdát a futballra méretezett lyukba.

Mint arról beszámoltunk, hétfőn még Egervári Sándor szövetségi kapitány is bizonytalan volt azt illetően, számíthat-e Dzsudzsákra a finnek elleni, október 11-i Eb-selejtezőn.

A Nemzeti Sport Online helyszínen tartózkodó tudósítója megtudta továbbá, hogy Szabics Imre a hétfő késő esti érkezése, Rudolf Gergely és Elek Ákos kisebb sérülés miatt nem vesz részt a kisoroszi tréningen.

Rudolf és Elek izomfáradtságra panaszkodott, a szakmai stáb ezért úgy döntött, hogy Szabiccsal együtt kedden mindhárman könnyített munkát végezzenek Telkiben.

A keret szerdán kezdi meg teljes erőbedobással a felkészülést, vélhetően az orvosi stáb megadja az engedélyt mindhárom labdarúgónak arra, hogy csatlakozzon a többiekhez.

DZSUDZSÁK ISMÉT EGÉSZSÉGES

SZURKOLÓI ARÉNA ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

A magyar és a finn válogatott Eb-selejtezője kapcsán Magyarországon először nyílik Szurkolói Aréna. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak október 11-én (a magyar–finn Eb-selejtező meccs napján) 15:00-tól aDürer kertben(Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19–21.),a Puskás Ferenc Stadion közvetlen közelében.

Meccs előtt, alatt és után isfolyamatosan akciókkal, jó hangulattal és meglepetésekkel várnak a szervezők minden szurkolót!A jeggyel nem rendelkezők kivetítőkön keresztül is nézhetik a meccset.

Az eseményre itt tudsz regisztrálni:https://www.facebook.com/event.php?eid=223119101074511

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik