HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.01 11:09 Frissítve: 2018.06.01 11:24

Dzsudzsák „rástartolt” a TV2 műsorvezetőnőjére – akinek van barátja

Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya „rástartolt” a TV2 csinos műsorvezetőnőjére, Megyeri Csillára, aki évek óta párkapcsolatban él – írja a Bors.

HIRDETÉS

 

A történet még múlt hét szerdán kezdődött, amikor a Ripost című napilap újságírója az egyik budapesti luxusszállodánál megpillantotta Dzsudzsákot, aki egy közeli étterem teraszán találkozott két ismerősével. Néhány perc múlva csatlakozott hozzájuk Megyeri Csilla, A Nagy Duett sztárja. A Bors beszámolója alapján a labdarúgó és a TV2 műsorvezetőnője között szikrázott a levegő.

„Baráti társasággal volt Balázs, az egyik debreceni barátnőm is annál az asztalnál ült. Én egy másik barátnőmmel érkeztem abba az étterembe, akkor azonnal köszöntünk egymásnak, majd Balázs felajánlotta, hogy üljünk hozzájuk – mondta Megyeri Csilla csütörtök este a bulvárlap munkatársának. – Balázst ezer éve ismerem, a volt párom futballista, együtt kezdték az olasz focisuliban, tehát nem vagyunk ismeretlenek egymás számára. De nincs köztünk semmi!”

Csilla évek óta kapcsolatban van, párjával, Zsoltival közösen szerepelt az Ázsia Expressz című műsorban. A csinos műsorvezetőnő leszögezte: kedvesével nagyon jó a viszonya. Csilla egyik barátja ugyanakkor úgy véli, Dzsudzsák úgymond rástartolt a hölgyre.

„Kétségtelen, hogy van köztük szikra, ha bevallják, ha nem! Balázzsal leveleznek is, azt nem tudom, miről, de hogy nem szakadt meg köztük a kapcsolat az ominózus közös ebéd után, az biztos! Szerintünk Balázs »rástartolt« Csillára, a kérdés csak az, hogy Csilla mennyire veszi ezt komolyan” – mondta egy névtelenséget kérő barát.

A Bors a sportolót is szerette volna megkérdezni, mit gondol Csilláról, ám menedzsere azt mondta, hogy ebben a témában nem szeretne nyilatkozni.

Hello Debrecen w/ @ildusseres

4,146 kedvelés, 15 hozzászólás - CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) Instagram-hozzászólása: "Hello Debrecen w/ @ildusseres"


Ez amolyan igazi #teadelutan -os fotó csak kávéval

3,885 kedvelés, 22 hozzászólás - CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) Instagram-hozzászólása: "Ez amolyan igazi #teadelutan -os fotó csak kávéval "


Megérkezett a vagány @iglass_hungary tokom Pont jól jött, mert mostanában kissé szétszórt vagyok, rohanok, kapkodok - aztán elég sokat repül, s zuhan csóri telefon

2,990 kedvelés, 6 hozzászólás - CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) Instagram-hozzászólása: "Megérkezett a vagány @iglass_hungary tokom Pont jól jött, mert mostanában kissé szétszórt..."


4,231 kedvelés, 25 hozzászólás - CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) Instagram-hozzászólása: ""


HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 09:20:13

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Interjú az osztrák szövetségi kapitány segítőjeként dolgozó korábbi csatárral.

2018.06.04 09:45:59

Légiósok BORBOLA BENCE

A Dinamo Kijev védője állítja, ha nem sérül meg Newcastle-ben, a mai napig Angliában lenne.

2018.05.30 11:56:58

Légiósok PÓR KÁROLY

„Előretekintek, most a Red Bull első csapata következik” – évértékelés a salzburgiak középpályásával.

2018.05.27 23:39:37

Légiósok THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Nemcsak azt reméltük, hogy bajnokságaink nívója jobb lesz, hanem azt is, hogy hazai legjobbjaink a válogatottban kamatoztathatják a légiósoktól tanultakat.

2018.05.15 09:15:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Pályafutásom talán legnagyobb sikere a Hoffenheimmel szerzett bronzérem, mérhetetlenül büszke vagyok.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS