Czibor Zoltán eltékozolt hagyatéka - az özvegy drámai élete

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 20:38
null
Czibor Zoltán felesége azt állítja, rémálom az élete (Fotó: Szabó Miklós)
Drámai körülmények között él Czibor Zoltán özvegye: az Aranycsapat egykori klasszisának felesége koldul, már nincs villany és fűtés a lakásban, egy hónapon belül az utcára kerülhet – a keddi Nemzeti Sportban Erika megdöbbentő részletességű interjút adott Sinkovics Gábornak.

– Hogyan jutott idáig?
– Hihetetlen, hogy Czibor Zoltán felesége hajléktalan lehet, igaz? Nekem is olyan az egész, mint egy rémálom, néha látom magam kívülről, ahogy megyek az utcán, olykor idegen emberektől kérek segítséget, aprópénzt buszjegyre.

– Eltűnt, semmivé foszlott az örökség?
– Milyen örökségről beszél?! Ha azt gondolja, hogy én, a világhírű futballista özvegye a fájdalom és a keserűség mellett bármit is örököltem, akkor téved.

(…)

– Amikor hazaköltöztek, csak volt valami megtakarított pénze Czibor Zoltánnak.
– Valami?! Amikor hazaköltöztünk, nem sokkal később még a barcelonai lakást is elvették tőle. Én akkoriban még azzal büszkélkedhettem, hogy apámnak Győrben van egy értékes háza, amelyben több üzlet is működött. Aztán amikor apu 1990 februárjában meghalt, az örökségemből vettem Zoltánnak egy fehér-fekete díszítésű Ford Taunust, mert az volt a vágya. Majd Győrből, ahol eleinte édesanyámnál laktunk, Komáromba költöztünk, Zoltán húgához, a nyári konyhába. Az örökségből kibéreltem egy lakást, s azt mondtam, igenis normális életet élünk, de… Nem sikerült.

HA KÍVÁNCSI ARRA, MILYEN DURVA FORDULATOK TÖRTÉNTEK MÉG CZIBOR ÖZVEGYÉVEL, KITŐL KAP MELEG LEVEST ÉS KIK NEM SEGÍTIK, NEM UTOLSÓSORBAN MI LESZ AZ ESETLEGES KILAKOLTATÁS UTÁN, KERESSE A KEDDI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik