Ceferin: Lenyűgöznek a magyarok!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.26. 23:44
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Szlovéniai konferencián vett részt Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke, aki az eseményen nyilatkozott a sajtónak, így lapunk tudósítójának is. Az Európai Labdarúgó-szövetség első embere elismerően beszélt a magyarországi futballfejlesztésekről, s elmondta, ő maga is az infrastruktúra modernizálását tekinti az első lépcsőnek. Szóba került az új sorozat, a Nemzetek Ligája is, amely számos kritikát kapott, a szlovén sportdiplomata azonban egészen más véleményen van, mint a bírálók.
Szlovéniai konferencián vett részt Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke, aki az eseményen nyilatkozott a sajtónak, így lapunk tudósítójának is.
Az Európai Labdarúgó-szövetség első embere elismerően beszélt a magyarországi futballfejlesztésekről, s elmondta, ő maga is az infrastruktúra modernizálását tekinti az első lépcsőnek. Szóba került az új sorozat, a Nemzetek Ligája is, amely számos kritikát kapott, a szlovén sportdiplomata azonban egészen más véleményen van, mint a bírálók.

Loic Nego góljával nyert a Mol Vidi Debrecenben, ezzel folytatja az OTP Bank Liga élén álló Ferencváros üldözését. A francia labdarúgó elégedetten beszélt arról, hogy csapata hosszú albérletezés után visszatérhetett Sóstóra, és felavathatta vadonatúj stadionját. Persze nincs idő ünnepelni, hiszen csütörtökön a BATE Boriszov ellen sorsdöntő Európa-liga-csata vár a fehérváriakra. Ráadásul a hírek szerint nemcsak az ellenféllel, hanem a zord időjárással is meg kell küzdeni majd Fehéroroszországban.

Egyelőre tépelődik Kim Rasmussen szövetségi kapitány, hogy kiknek szavazzon bizalmat a női kézilabda Európa-bajnokságon. A dán szakember azért vár ki, mert rengeteg sérülés sújtotta csapatát, a kontinensviadalról lemaradókból egész ütős együttest lehetne kiállítani. Lapunknak nyilatkozva arról is beszélt, nagy kérdés jelen pillanatban, hogy a hadra fogható játékosok közül kiből mit hoz ki majd a téthelyzet, s az, hogy kétnaponta pályára kell lépni.

Lapunknak sikerült megszereznie Babos Tímea 2019 első negyedévére szóló versenytervét. Az első számú magyar női teniszező naptárából jelen pillanatban hiányzik a válogatott Fed-kupa-meccse, és nem szerepel benne a budapesti verseny sem. Természetesen a későbbiekben még változhat a helyzet, az azonban óriási veszteség lenne, ha a hazai szövetséggel hadban álló klasszist tényleg nem láthatnák a magyar szurkolók. Hogy mi a helyzet Fucsovics Mártonnal, kiderül írásunkból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik