Aranycsapat: Czibor Zoltán lányai fényes jövőt jósolnak a Honvédnak

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2019.08.31. 10:50
Czibor Zoltán két legidősebb lánya, Erzsébet és Írisz is részt vett a Czibor Zoltán-emlékév ünnepélyes megnyitóján a komáromi Monostori erődben. Az eseményen beszélgetett velük az NSO Tv édesapjukról, a Ferencváros csütörtöki Európa-liga-selejtezőjéről, amit a Groupama Arénában szurkoltak végig, valamint szóba került a Bp. Honvéd jövője is. 

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy meghívást kaptunk az eseményre – mondta Czibor Írisz, aki testvére, Erzsébet helyett is vitte magyarul a szót. – Büszkék vagyunk apukánkra, alig tudok beszélni, mert sírni fogok. Nagyon szép ez az ünnep, amelyet életre hívtak.”

A Barcelonában élő Czibor-lányok nemcsak a pénteki ünnepségre és az Aranycsapat legendás balszélsőjéről készült életrajzi musical ősbemutatójára érkeztek Magyarországra, hanem csütörtökön ifjabb Kosics Sándor és ifjabb Kubala László társaságában megtekintették a Groupama Arénában a Ferencváros Suduva elleni Európa-liga-selejtezőjét.

„Annyira élveztem, kiabáltam, spanyolul persze, és nagyon boldog voltam, hogy a Ferencváros bejutott a csoportkörbe. És miután az Espanyol lesz az egyik ellenfele, biztosan találkozunk Barcelonában, várok ott mindenkit!”

Czibor Írisz videónkban arról is beszél, hogy többek között bejárták a Vasas új stadionját, voltak Csepelen és a Honvéd akadémiáján is. Mindegyik nagyon tetszett nekik, s úgy véli, tíz év múlva a kispestieknek nagy csapatuk lehet, ha felnőnek azok a gyerekek, akiket az akadémián látott futballozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik