Az ajtón, az ágy felett, a címlapunkkal – nagy siker a poszterünk a válogatottról

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.12.16. 09:01
Több fotó is érkezett a szerkesztőségünkbe arról, hogy Olvasóink miképpen használják, hová tették ki poszterünket az Európa-bajnokságra ismét kijutó magyar labdarúgó-válogatottról. Összeállításunkban ezekből a a felvételekből válogattunk.


A cikkünkben helyet kapó felvételek tulajdonosait egyaránt jutalmazzuk egy Nemzeti Sport-os ajándékkal.
A cikkünkben helyet kapó felvételek tulajdonosait egyaránt jutalmazzuk egy Nemzeti Sport-os ajándékkal.

Fiatal olvasónk, Ádám egy, már a falon található, PL-sztárokat (köztük Szoboszlai Dominikot) ábrázoló poszter, illetve egy Kaposvári Rákóczi-s sál társaságába függesztette fel a posztert.

 

Áron nevű olvasónk egyik fala már tele volt a magyar válogatott legjobbjait ábrázoló poszterekkel, így ő egy teljesen üres felületet szentelt az Eb-re kijutó magyar csapat poszterének.

 

Gábor nevű olvasónk egyenesen az ágya fölé függesztette az Eb-re kijutó magyar válogatottat – többek között az érmei és egy bohócokat ábrázoló festmény társaságába.

 

Gergő falán korábban már helyet kapott két, futballkártyához tartozó poszter, egy kutyás kirakós és egy liverpoolos relikvia is – ezek között kapott helyett a magyar válogatottat ábrázoló poszter.

 


Kristóf már az előző kontinenstornára kijutó magyar csapatról készült NS-posztert is kirakta a falára, így kézenfekvő volt, hogy – a hagyomány folytatásaként – a jövő évi tornára kijutó együttes is helyet kapjon vele szemben. Az pedig hab a tornán, hogy olvasónknak mindkét számítógépén a magyar válogatott látható a háttérben.




Krisztiánnak már volt egy magyar válogatottat ábrázoló posztere az ajtaján, s az Eb-re kijutó gárdát ábrázoló példány is ide került – olvasónk emellett nagy követője a német labdarúgásnak, hiszen az ajtótól balra befigyel a„salátástál”.


Akadt egy név nélküli beküldőnk is, aki egy külön, faliújságszerű helyen gyűjti a magyar sportsikerekhez fűződő relikviákat – látható itt sál, különböző képek, sőt lapunk címlapja is –, ennek került a közepére az Eb-re kijutó magyar csapatot ábrázoló poszter.



Nem mehetünk el szó nélkül Enikő mellett sem, aki egy Sigér Dávidot ábrázoló címlapunk mellé függesztette ki az Eb-re kijutó Rossi-csapatot ábrázoló poszterünket.

Végül, de nem utolsósorban itt van Zsolt nevű olvasónk képe, aki ugyancsak az ajtajára függesztette ki az Eb-re kijutó magyar válogatott poszterét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik