Magyar szívvel olaszként – Marco Rossi díszelőadása a Debreceni Egyetemen

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 16:06
null
Fotó: Árvai Károly
Egy csaknem két évtizede futó, futball témájú előadás-sorozat díszvendége lesz ma (kedd) délután Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.


Az előzetes regisztráció során gyorsan megtelt a Böszörményi úti egyetemi színház terme, több mint háromszázan követik majd a helyszínen a beszélgetést, amely során a debreceni Campus Rádió műsorvezetője, Ó. Nagy Ferenc és lapunk főszerkesztője, Szöllősi György, az egyetem korábbi hallgatója faggatja Marco Rossit.

A Debreceni Egyetem élő online közvetítését 18 órától ITT követheti.

A hagyományos Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa eseményeihez kapcsolódó díszelőadás címe: Magyar szívvel olaszként.

A kapitány a beszélgetés során egyebek mellett felidézi pályafutásának kezdetét, megosztja a magyar labdarúgással kapcsolatos eddigi tapasztalatait és beszél a magyar válogatott látványos fejlődésének hátteréről.

A 2022-ben Angliát és Németországot is legyőző válogatott kapitányát, Rossit a cívisvárosban tett látogatása során fogadja a Debreceni Egyetem rektora, Szilvássy Zoltán és Bács Zoltán kancellár is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik