Válogatott: Ádám Martin és Baráth Péter is klubot válthat idén nyáron

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.14. 16:38
null
Ádám Martin klubot válthat a nyáron (Fotó: Szabó Miklós)
Két válogatott futballista, az NB I góllövőlistáját vezető Ádám Martin (Paks), illetve Baráth Péter (Debrecen) is klubot válthat idén nyáron – írja az MTI.


Ezt Papp Gábor, a két labdarúgó menedzsere árulta az M1 aktuális csatornának. Hozzátette ugyanakkor, hogy a középpályás Baráth Péter jó helyen van Debrecenben, így az ő esetben csak egy szakmailag és anyagilag is komoly előrelépést jelentő ajánlat beérkezése esetén gondolkodnának el a váltáson.

Papp Gábor megjegyezte, Magyarországon ez csak egy-két klubot jelenthet, Baráth karrierjét pedig szeretnék jól felépíteni, hiszen a visszajelzések alapján két-három éven belül egy élbajnokságba – német vagy olasz – is odaérhet, de ehhez előbb még bizonyítania kell egy a magyarnál erősebb, mondjuk a lengyel vagy egy skandináv ligában.

A csatár Ádám Martinnal kapcsolatban ügynöke elmondta, neki már mindenképpen szintet kell lépnie, ám nem lesz könnyű a döntés, hiszen olyan csapatra lenne szüksége, ahol állandó lehetőséget kaphat. Hozzátette, a csatár álma az angol másodosztály, azaz a Championship, de török, lengyel vagy skandináv lehetőségek is szóba kerülhetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik