Válogatott: Rossi segítője elmondta, mi álmai munkája

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.10.24. 13:00
null
A válogatott videoelemzőjeként dolgozó Giovanni Costantino aligha mondana nemet egy messinai edzői ajánlatra (Fotó: Török Attila)
Bár a magyar válogatottal az Európa-bajnokságért küzd Marco Rossi stábtagjaként, egy állást nem tudna visszautasítani Giovanni Costantino, a válogatott olasz másodedzője és videoelemzője, aki az olasz mediagol.com oldalnak adott interjút.

A Costantinóval készült interjú a szicíliai futball elkeserítő helyzetéről szólt, a magyar válogatott stábtagja elmondta, elszomorítja szülőföldje labdarúgásának helyzete, a szigetről a Catania az olasz harmadosztályban játszik, míg Messinának és Palermónak is negyedosztályú csapatai vannak.

Az interjúban az újságíró faggatta arról, vállalna-e edzői munkát Szicíliában.

„Hiányzik Messina, hiszen az az otthonom. (…) Mit tennék, ha jönne egy hívás Messinából? Régóta dolgozom Bajnokok Ligája-szintű játékosokkal, de az igazi álmom egy messinai edzői állás lenne. Ha hívnának, nem érdekelne, melyik osztályban szerepelnek” – idézte a mediagol.com Costantinót, aki már a Budapest Honvéd és a DAC alkalmazásában is Rossi stábtagja volt, és a válogatottba is követte őt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik