Portugál–magyar: Szerettük volna megnehezíteni a dolgukat – Gera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.25. 23:21
Gera Zoltán szerint a portugálok kíméletlenül kihasználták az előttük adódó lehetőségeket az első félidő második felében, így a szünet utáni legfontosabb kérdés az volt, hogy megmarad-e a tartása a magyar válogatottnak, amely 3–0-s vereséget szenvedett a lisszaboni vb-selejtezőn.

„Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, hiszen világklasszis futballistákról beszélünk. Tényleg jól játszottak, nehéz volt őket megállítani a középpályán. Kíméletlenül kihasználták az előttük adódó lehetőségeket. Nehéz dolgunk volt úgy bemenni az öltözőbe, hogy nulla-kettő az eredmény. Ettől kezdve az volt a kérdés, hogy marad-e tartásunk, nem esünk-e szét? A második félidőben jobban játszottunk, de így is el kell ismerni, hogy megérdemelten nyert a portugál csapat” – mondta a találkozót közvetítő M4 Sportnak Gera Zoltán.Gera Zoltán.

„Nem erre számítottunk, szerettük volna megnehezíteni a dolgukat. Úgy gondoltuk a mérkőzés előtt, hogy kevés lehetőséget adunk nekik, kontratámadásokkal próbálunk majd operálni, néhány helyzetet kialakítani. Sajnos, nem így sikerült, de ebből a mérkőzésből csak tanulhatunk. Az Európa-bajnok ellen játszottunk, idegenben. Nagyszerű hangulat volt, gyönyörű stadionban játszottunk, ezek a mérkőzések viszik előre a magyar játékosokat, ebből sokat profitálhatunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik