Válogatott: a Videoton és az MTK után Storck stábjában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 13:34
Szabó Gergő, a Magyar Televízió és a Hír Tv korábbi munkatársa, a Videoton és az MTK korábbi sajtófőnöke lett a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke.

A több nyelven is jól beszélő, 38 éves Szabó Gergő a jövőben az A-válogatott sajtómunkájáért felel, míg az MLSZ kommunikációs osztályát változatlanul Dinnyés Márton vezeti, a szövetség általános szóvivője pedig Sipos Jenő marad.

„A korábbi hagyományokat folytatva, ismét olyan szakember kerül a válogatott mellé, aki jól ismeri a sajtókiszolgálás szabályait, emellett újságírói gyakorlattal is rendelkezik, így több oldalról átlátja a válogatott melletti tennivalókat. Szabó Gergő érkezésével a nyári Eb-re készülő, Bernd Storck által vezetett válogatott stábja tapasztalt munkatárssal bővül, aki sokat segíthet a csapat mindennapos feladataiban, miközben, szakmai múltja miatt, nagy empátiával kezelheti a média képviselőinek kéréseit” – idézte az MLSZ Dinnyés Mártont.

A nemzeti csapat sajtófőnöke októberig Sztancsik Tamás volt, ő vezényelte a sajtótájékoztatókat és ő felelt a válogatott sajtómegjelenéseiért. Akkor úgy döntöttek, a jövőben nem lesz egyszemélyi felelős, hanem a kommunikációs osztályhoz tartozik a válogatott sajtókommunikációja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik