NS: Dzsudzsák eltekint az asztalcsapkodástól; Kiss Éva nem jós – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.13. 23:31
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
Dzsudzsák Balázs tudja, hogy a földön kell maradnunk, mégis bizakodó. Válogatottunk csapatkapitánya az Eb-sorsolás ismeretében nem csapkodja örömében az asztalt – arra ugyanis egyszer már ráfázott valaki –, de egyetért azzal, hogy kerülhettünk volna nehezebb csoportba is. Pietsch Tibornak azt is elmondta, hogy jó érzései vannak az Eb-vel kapcsolatban, s arról is beszélt, hogy portugál és cseh csapattársai mit üzentek neki a sorsolás után. A párizsi sorsolás helyszínén tartózkodó Szeli Mátyás az ellenfelek kapitányait faggatta, s a sajtóvisszhangnak is utánanéztünk csoportellenfeleinknél.

♦ Balajcza Szabolcs, az újpestiek kapusa elégedetten idézte fel a szombat este a Groupama Arénában történteket, elvégre a nagy rivális Ferencvárost győzték le. A csapat gólgyárosáról, a szenegáli Mbaye Diagne-ról is beszélt, öntörvényűnek tartja, de mint mondja, a társak egyre jobban elfogadják a „furcsa személyiségű” támadót, hiszen az eredményessége sok mindent feledtet.

♦ A mieink számára ma kezdődik az egyenes kieséses szakasz a női kézilabda-világbajnokságon, azaz itt már nem lehet hibázni. A lengyelek elleni nyolcaddöntő előtt Bálint Mátyás Kiss Évával beszélgetett. A válogatott kapusa nem akar jósolni, s mint elmondta, számára mindegy, ki áll a kapuban, a lényeg, hogy nyerjen a csapat. Egyetértünk!

Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya ma ünnepli 75. születésnapját. Kovács Erikának a medencék világában eltöltött 68 évről, szép emlékekről, emlékezetes aranyakról, nagy sikerekről, örömkönnyekről is beszélt a riói olimpiára készülő nagypapa.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik