Női válogatott: a Ferencváros stadionjában játszanak a mieink

Vágólapra másolva!
2015.09.17. 15:00
A magyar női labdarúgó-válogatott a legfrissebb hírek szerint mégsem a felcsúti Pancho Arénában, hanem a Ferencváros új stadionjában fogadja a törököket Európa-bajnoki selejtezőn.

A Magyar Labdarúgó-szövetség szándékai szerint a mieink idén Felcsúton játszották volna a hazai Eb-selejtezőket, ám a törökök elleni mérkőzés napján a Pancho Arénában a Puskás Akadémia korosztályos csapata szerepel ifjúsági BL-meccsen.A Magyar Labdarúgó-szövetség szándékai szerint a mieink idén Felcsúton játszották volna a hazai Eb-selejtezőket, ám a törökök elleni mérkőzés napján a Pancho Arénában a Puskás Akadémia korosztályos csapata szerepel ifjúsági BL-meccsen.

A szövetség nagyvonalúságának és a női labdarúgás támogatásának köszönhetően, valamint a marketingérték növelése érdekében az MLSZ úgy döntött, hogy a Ferencváros stadionjában kerül sor az október 21-én rendezendő találkozóra – írja a noifutball.com.

Az oroszok elleni mérkőzés helyszíne nem változott, a mieink november 29-én Felcsúton fogadják a világranglista 22. helyezettjét.

A magyar válogatott pénteken, az Európa-bajnoki címvédő németek otthonában kezdi meg a selejtezősorozatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik