U20: „Próbáltunk szervezettek lenni, de elkövettünk két hibát”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.07. 10:52
Kétgólos vereséget szenvedett a magyar U20-as labdarúgó-válogatott Nigériától, ám ennek ellenére sikerült továbbjutnia a csoport harmadik helyén. A mérkőzést követően a felső lécet is eltaláló Németh Márió értékelte a látottakat.

„Belülről is nagyon kemény mérkőzés volt – mondta Németh Márió az MLSZ Tv-nek. – Igazából két komolyabb helyzetük volt, de azokat ki is használták. Megpróbáltunk szervezettek lenni, de elkövettünk két nagy hibát, amikből a gólokat kaptuk. Úgy érzem, hogy a nigériai csapat a végső győzelemre is esélyes."Németh Márió az MLSZ Tv-nek. – Igazából két komolyabb helyzetük volt, de azokat ki is használták. Megpróbáltunk szervezettek lenni, de elkövettünk két nagy hibát, amikből a gólokat kaptuk. Úgy érzem, hogy a nigériai csapat a végső győzelemre is esélyes."

„Nekünk is megvoltak a lehetőségeink. Nekem is volt esélyem gólt lőni, sajnos az első félidőben az egyiket elszórakoztam, a másodikban pedig nem volt szerencsém a lövésnél. Nagyon remélem, hogy a folytatásban, hacsak egy helyzetünk lesz, azt az egyet is berúgjuk majd."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik