U20-as vb: Mervót már a társai is Mr. Gólnak szólítják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 17:55
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos oldalának szakírója szerint Mervó Bence jó úton halad afelé, hogy a legnagyobbak közé emelkedhessen. Az U20-as válogatott négygólos támadója következő lépésként a Szerbia elleni világbajnoki negyeddöntőben bizonyíthat. A csapattól már megkapta a Mr. Gól becenevet.

„A klubomban nagyon szeretek széleken játszani, leginkább a bal oldalon. De úgy tűnik, Új-Zélandon vérbeli csatár lettem” – nyilatkozta az U20-as válogatott csatára, Mervó Bence a fifa.com-nak, amely vezető cikkben foglalkozik a világbajnokság egyik felfedezettjével. Nem csoda, hogy a Győr játékosa a nemzetközi érdeklődést is felkeltette, hiszen eddig négy gólt szerzett a nyolcaddöntőbe jutó gárdában – olvasható az utanpotlassport.hu-n.utanpotlassport.hu-n.

„Bernd Storck találta ki nekem ezt a posztot, és négy gólom bizonyította, hogy igaza lett – folytatta Mervó, aki elárulta: az Észak-Koreának lőtt triplája után a csapat masszőrje Mr. Gólnak kezdte el hívni, a becézést pedig a csapattársak is átvették. – Most már mindenki így szólít, úgyhogy muszáj ennek a megtiszteltetésnek megfelelnem!”

A Mervó Bencéről szóló teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik