MLSZ: Garancsi, Nyilasi és Török Gábor is elnökségi jelölt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 11:03
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közzétette éves közgyűlésének napirendjét és határozati javaslatait. Csányi Sándor az egyedüli elnökjelölt, az elnökségbe Garancsi István, Nyilasi Tibor és Török Gábor kerülhet be.

„Az Alapszabály szerinti határidőig az MLSZ elnökévé és az elnökség tagjává történő választásra vonatkozóan az alábbi javaslatok érkeztek az MLSZ főtitkárához. Elnök: Csányi Sándor. Elnökségi tag: Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor, dr. Anthony Radev és dr. Török Gábor” – fogalmaz a szövetség a hivatalos iratban.Elnök: Csányi Sándor. Elnökségi tag: Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor, dr. Anthony Radev és dr. Török Gábor” – fogalmaz a szövetség a hivatalos iratban.

Garancsi István a tisztségéről lemondó Tarsoly Csaba helyét veheti át, mellette a másik két új tagnak Nyilasi Tibort és Török Gábort javasolják. A jelenlegi elnökségből Tarsolyon kívül Vizi E. Szilveszter és Kovács Árpád kerül ki.

A szövetség megállapítja: minden jelölés érvényes, figyelembe véve az alapszabály megszabta kereteket. A jelöltek száma megegyezik a betöltendő tisztségek számával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik