MLSZ: nagy az igény, keddig lehet olcsóbban jegyet venni

Vágólapra másolva!
2014.11.06. 18:21
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a szurkolói igényeket figyelembe véve módosította a kedvezményes jegyvásárlás határidejét. A november 14-i Magyarország–Finnország Eb-selejtező mérkőzésre már kizárólag klubkártyával vagy Futballkártyával lehet jegyet vásárolni, ezért a találkozó előtt jelentősen megnövekedett az igény a Futballkártyák iránt. A kiadott szurkolói kártyák száma már meghaladja a 110 ezret, ezen belül több mint 10 ezer a Futballkártya-tulajdonosok száma – tudatta az mlsz.hu.

Előregisztráció esetén a kártyák kiszállítása több napot vesz igénybe, és miután a kedvezményes vásárlás határidejének közeledtével sokan jelezték, hogy még nem rendelkeznek Futballkártyával, a Magyar Labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kedvezményes jegyvásárlás határidejét november 11-én éjfélig.

Ez azt jelenti, hogy kedden éjfélig 20 százalékos kedvezménnyel lehet belépőkhöz jutni, vagyis elhelyezkedéstől függően 2800–8800 forintba kerülnek a belépők, míg november 12-től már 3500–11 000 forintért lehet megvenni ugyanezeket a jegyeket.

Klubkártyát személyesen az élvonalbeli kluboknál, Futballkártyát a budapesti kártyapontokon, a SYMA-csarnokban és a Bálnában található Ticket Express irodákban lehet kiváltani.

Amennyiben valaki az interneten igényel Futballkártyát, ahhoz, hogy keddig átvehesse elkészült kártyáját, legkésőbb péntek éjfélig meg kell adnia adatait az előregisztrációs felületen, a klubkartya.mlsz.hu oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik