Válogatott: Dárdai Pál válthatja Pintér Attilát - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 06:55
A Blikk információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőiben komolyan felvetődött egy csere a válogatott kispadján, kedd este éppen e témában kérték ki a szakma képviselőinek véleményét kapitányügyben, a megkérdezettek pedig egyértelműen fogalmaztak.

„Az edzők az utóbbi hetek-hónapok ügyei és döntései alapján úgy vélik, már most váltani kellene, erről tájékoztatták a szövetség vezetőit. Konkrét név is elhangzott, hogy ki követhetné a válogatottnál Pintér Attilát. Dárdai Pált jelölték meg, mint olyan személyt, akit érdemes lenne kapitányi posztra felkérni" – közölte a neve elhallgatását kérő Blikk-informátor a titkos tárgyalással kapcsolatban.

A Nemzeti Sport információja szerint viszont Pintér Attila pozíciója a soron következő két Eb-selejtezőn biztos, Romániában és Feröeren viszont három-három pontot kell szereznie a válogatottnak, különben a szövetségi kapitánynak tényleg mennie kell.

A 38 éves Dárdai Pál 61-szeres válogatott labdarúgó, a német Hertha BSC együttesében tizennégy évet játszott, visszavonulása után is a klub alkalmazásában maradt, utánpótlásedzőként. Jó kapcsolatot ápol a futball jelenlegi vezetőségével, idén már szóba hozták a szövetséggel, az elbocsátott sportigazgató, Nyilasi Tibor helyére akarták ültetni, tartott előadást a telki edzőközpontban a németországi viszonyokról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik