Román-magyar: „A magyarok jól feltérképezik az ellenfelet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.25. 07:25
A kolozsvári CFR vezetőedzője, Miriuta Vasile szerint nem vár könnyű mérkőzés a román labdarúgó-válogatottra, amely október 11-én Magyarországot fogadja Európa-bajnoki selejtezőn.

A romániai születésű, de kilencszeres magyar válogatott játékos korábban elmondta, adott esetben szívesen állt volna Pintér Attila szövetségi kapitány rendelkezésére a románok játékának kielemzésében, ám a felajánlás a szakember menesztésével tárgytalanná vált.A romániai születésű, de kilencszeres magyar válogatott játékos korábban elmondta, adott esetben szívesen állt volna Pintér Attila szövetségi kapitány rendelkezésére a románok játékának kielemzésében, ám a felajánlás a szakember menesztésével tárgytalanná vált.

„Segítettem volna Pintérnek, de a magyarok alaposan fel fogják térképezni az ellenfelet. Nem tudom, hogy Piturca milyen taktikával készül, a románokra azonban nem vár könnyű mérkőzés. A magyar játékosok motiváltak lesznek, hogy bizonyítsanak az új szövetségi kapitánynak” – utalt Dárdai Pál ideiglenes kinevezésére Miriuta a digisport.ro-nak adott nyilatkozatában.

A Románia–Magyarország Eb-selejtezőt október 11-én rendezik Bukarestben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik