Válogatott: háromból hármat nyert az U19-es női csapat

Vágólapra másolva!
2014.07.10. 17:23
A szlovákok (2–0) és a házigazda szlovénok (6–0) magabiztos legyőzése után utolsó mérkőzésén a kazah válogatottat is felülmúlta (6–0) a magyar női U19-es labdarúgó-válogatott az UEFA fejlesztési tornáján.

Akárcsak az előző két mérkőzésen, ezúttal is óriási fölényben játszott a magyar csapat, és Kaján Zsanett triplájával, valamint Vidovenyecz Anna, Görög Zsófia és a kazahok egy öngóljával 6–0-ra győzött – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján.hivatalos honlapján.

Samu Annának mindössze egyetlen alkalommal kellett védenie, ezt leszámítva a kazahok nem tudtak helyzeteket kialakítani, a 6–0-s végeredmény megfelelt a játék képének.

„A kazah csapat nagyon lelkesen játszott, de kicsit szerényebb játéktudással rendelkezett, amire nagyon jól ráéreztek a lányok – értékelt a mérkőzés után a csapatot irányító Turtóczki Sándor. – Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, a lányok a csapatérdeket helyezték előtérbe, és betartva a megbeszélteket, a játékot végig élvezve nyerték meg a mérkőzést. Szellemiségében sokat lépett előre az együttes, összeállt a védekezésünk is, és külön kiemelendő, hogy az ellenfelek képességétől függetlenül mindhárom meccsen a saját játékunkat játszva, fegyelmezetten futballozva diadalmaskodtunk a tornán.”

AZ UEFA FEJLESZTÉSI TORNÁJA, SZLOVÉNIA
MAGYARORSZÁG–KAZAHSZTÁN 6–0 (4–0)
MAGYARORSZÁG:
Samu Anna – Nagypál Fatima, Bokor Adrienn (Madarassy Kitti, 71.), Király Bianka (Viczai Katalin, 71.), Szabó Dorottya (Titi Hajnalka, 71.) – Fenyvesi Evelin – Vicsek Nóra (Öreg Cintia, 54.), Görög Zsófia (Horváth Boglárka, 54.), Kaján Zsanett, Farádi Szabó Edina (Dencz Orsolya, 41.) – Vidovenyecz Anna (Partin Nicole, 54.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik