Válogatott: Ennyi volt benne a meccsben - Kalmár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 23:59
Felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a házigazda magyar labdarúgó-válogatott Dániával. A mérkőzésen több fiatal kapott lehetőséget a rutinszerzésre Pintér Attila szövetségi kapitánytól, egyikük, Kalmár Zsolt szerint a debreceni találkozóban ennyi volt.

„Az első tíz percben adódtak nekünk is lehetőségeink, utána visszaálltunk, és átadtuk a területet a dánoknak, amit nagyon jól kihasznált az ellenfél, több helyzetet alakított ki – mondta Kalmár Zsolt, a magyar válogatott egyik újonca. – Nagyon fontosnak gondolom, hogy a Győrből többen is a pályán lehettünk, hiszen megvolt közöttünk az összeszokottság, és biztattuk egymást, hogy nyugodtan játsszunk. Úgy érzem, a győri középpálya jól teljesített. Nem tudom, hogyan alakul a válogatottbeli jövőm, örülök, hogy egyáltalán itt lehetek, jó érzés ennek a csapatnak a tagja lenni. Eddig is próbáltam olyan teljesítményt nyújtani a klubomban, hogy helyem legyen, ez ezután is így lesz.Kalmár Zsolt, a magyar válogatott egyik újonca. – Nagyon fontosnak gondolom, hogy a Győrből többen is a pályán lehettünk, hiszen megvolt közöttünk az összeszokottság, és biztattuk egymást, hogy nyugodtan játsszunk. Úgy érzem, a győri középpálya jól teljesített. Nem tudom, hogyan alakul a válogatottbeli jövőm, örülök, hogy egyáltalán itt lehetek, jó érzés ennek a csapatnak a tagja lenni. Eddig is próbáltam olyan teljesítményt nyújtani a klubomban, hogy helyem legyen, ez ezután is így lesz.

Sok különbséget éreztem a magyar élvonal és a mostani válogatott találkozó irama között, ezt szintén meg kell szokni, fel kell venni a ritmust. Ha több meccset játszunk, majd hozzászokunk. A kapitány röviden értékelt az öltözőben, gratulált az eredményhez, látta rajtunk, hogy akaratosak voltunk, ennyi volt benne a meccsben.”

Juhász: Az eredmény most másodlagos



Dzsudzsák: Ne szépítsük, szerencsénk volt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik