Válogatott: A magyarok helyzet nélkül lőttek gólt - Olsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 22:26
A Magyarország–Dánia (2–2) felkészülési mérkőzés után a vendégek szövetségi kapitánya, Morten Olsen arról beszélt a meccset követő sajtótájékoztatón, hogy véleménye szerint nagy fölényben játszottak, a magyar válogatott helyzet nélkül lőtt gólt.

„Az első félidőben túl lassan játszottunk. A labda nélküli mozgásunk volt lassú. Nem voltak mozgások, nem tudtunk mit kezdeni a labdával, amikor nálunk volt, az ellenfél pedig helyzet nélkül rúgott egy gólt. Amellyel kapcsolatban az öltözőnkben éppen arról folyik a beszélgetés, hogy nem volt-e les" – kezdte értékelését a dán válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen.Morten Olsen.

„A második félidőben sokkal erőteljesebben játszottunk, köszönhetően, hogy átálltunk egy 4-4-2-es formációra. Schöne jól szállt be, Eriksen is jól játszott. Hét-nyolc helyzetünk volt, a labdabirtoklást 70:30 százalékra saccolnám a javunkra" – érzékeltette a szakember, hogy véleménye szerint jelentős fölényben futballoztak. Olsen hozzátette, ha a mérkőzést nem is, a második félidőt a mutatott játékban mindenképp megnyerte a csapata.

Juhász: Az eredmény most másodlagos



Dzsudzsák: Ne szépítsük, szerencsénk volt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik