Eb 2016: a görögök különösen örülnek a magyaroknak

Vágólapra másolva!
2014.02.24. 08:56
Görögországban örülnek annak, hogy Magyarországot kapták a második kalapból a 2016-os Európa-bajnoki selejtezőcsoport sorsolásán.

„A görögök örülnek, hogy minket kaptak a második kalapból, arról nem beszélve, hogy Romániát ősszel gond nélkül győzték le a vb-pótselejtezőn, így tőlük sem tartanak. Nagyon masszív csapatról van szó, a védelme elképesztően erős, hátvédei hétről hétre Európa élcsapataiban edződnek. A támadósorban található a legjobb játékosuk, Kosztasz Mitroglu, aki hihetetlenül gólerős, mellette pedig ott van Jorgosz Szamarasz” – mondta a Nemzeti Sportnak Eb-selejtezős csoportellenfelünkről Megyeri Balázs.

Az Olympiakosz kapusának véleményét alátámasztja a görög Szkai Tv riporterének véleménye is.

„Jól alakult számunkra a sorsolás, mert nem kifejezetten erős válogatottakkal kell megmérkőznünk, annak különösen örülünk, hogy a második kalapból Magyarországot kaptuk meg, s nem mondjuk Belgiumot, Svédországot vagy Horvátországot. Csoportelsőként zárjuk az Eb-selejtezőt!” – mondta Angelosz Tomprosz.

Korábban Leonidasz Panagopulosz, a román élvonalbeli Sageata Navodari görög kapusa azt mondta, hogy Magyarország nem tud beleszólni az első két helyért folytatott harcba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik