Válogatott: a mezőkövesdi Horváth Tamás is meghívót kap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.04. 12:19
Újabb játékosról közölte a klubja, hogy meghívót kapott a magyar válogatottba Pintér Attila szövetségi kapitánytól: Horváth Tamás, a Mezőkövesd-Zsóry kapusa is ott lehet az új szakvezető első összetartásán.

„Horváth Tamás, a Mezőkövesd-Zsóry kapusa meghívót kapott a magyar válogatott január 6–7. között tartandó edzésére, Telkibe. Gratulálunk, Tomi!" – írta az NB I-es klub a Facebookon.

Bár az MLSZ még nem adott tájékoztatást a válogatott keretről, több játékosról is kiderült, hogy várja a szövetségi kapitány. A DVTK-ból Elek Ákos, Futács Márkó és Kádár Tamás, a Haladásból Guzmics Richárd, Radó András és Bosnjak Predrag, a Debrecenből Korhut Mihály, Lázár Pál, Szakály Péter és Verpecz István, a Puskás Akadémiából Lencse László, az Újpestből Simon Krisztián kap meghívót.

Mint arról már beszámoltunk, a nemzeti együttes kerete felkészülési edzőtáborozást tart Telkiben január 6-án és 7-én, majd Pintér Attila 13-án és 20-án is összehívja a rendelkezésre álló játékosokat.

Az év első hónapjának edzőtáborozásai kétnaposak lesznek, míg a folytatásban egy-egy hétfői napra korlátozódna a keret közös gyakorlása.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik