Török-magyar: Bravúrral elvihetjük a 3 pontot - Korcsmár

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 21:03
A magyar labdarúgó-válogatott holnapi, Törökország elleni vb-selejtezőjét megelőző mai utolsó, isztambuli tréning után Vanczák Vilmos és Korcsmár Zsolt nyilatkozott az MLSZ Tv-nek.

„A gyep az ideális, úgy hogy telt ház előtt holnap meg tudjuk mérettetni magunkat. Jó játékot várok a csapattól – nyilatkozta Vanczák Vilmos, a magyar válogatott védője, miután csapatunk edzett a Sükrü Saracoglu Stadionban. – az első tíz percben várhatóan nagy nyomás alá fognak helyezni minket, fontos lesz a biztos védekezés.

SZAVAZÁS

Ön szerint milyen eredmény születik a magyar válogatott Törökország elleni vb-selejtezőjén?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Nagyszerű pályán fogunk játszani, a stadion magáért beszél, a pálya kifogástalan, minden adott ahhoz hogy egy jó meccset játsszunk holnap. Jó, támadó török válogatottra készülünk. Fel fogjuk venni velük a versenyt, azt gondolom, bravúrral a három pontot is hazavihetjük" – tette hozzá Korcsmár Zsolt.

A Brann védője hangsúlyozta, már nem foglalkoznak a románok elleni pénteki találkozóval: „Egész jó állapotban van a csapat ahhoz képest, hogy utolsó percben kaptuk a gólt. Közös céljaink vannak, előre tekintünk, csak a holnapi meccs jár a fejünkben.”

Mindent a Törökország–Magyarország vb-selejtezőről: ide kattintva megtekintheti a keddi mérkőzéssel kapcsolatos összes hírünket.

VB-SELEJTEZŐ, EURÓPA, D-CSOPORT – A KEDDI PROGRAM
ÉSZTORSZÁG–ANDORRA
18.00,
Tallinn, A. Le Coq Arena. V: Jan Valasek (szlovák)

TÖRÖKORSZÁG–MAGYARORSZÁG (Tv: M1)
19.30, Isztambul, Sükrü Saracoglu Stadion. V: Milorad Mazics (szerb)

HOLLANDIA–ROMÁNIA (Tv: Digi Sport1)
20.30, Amszterdam, Amsterdam ArenA. V: Mark Clattenburg (angol)

AZ ÁLLÁS
1. Hollandia 5 5 16–2 +14 15
2. MAGYARORSZÁG 5 3 1 1 12–7 +5 10
3. Románia 5 3 1 1 10–6 +4 10
4. Törökország 5 2 3 6–6 0 6
5. Észtország 5 1 4 1–9 –8 3
6. Andorra 5 5 0–15 –15 0

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Bogdán Ádám (Bolton), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz)
Védők:
Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás), Kádár Tamás (DVTK), Korcsmár Zsolt (Brann), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (Sion), Varga József (Greuther Fürth)
Középpályások:
Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Gyurcsó Ádám (Videoton), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Pátkai Máté (Győri ETO), Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Támadók:
Böde Dániel (Ferencváros), Kovács István (Videoton), Rudolf Gergely (DVTK), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik