Válogatott: A vezető gól után végig uraltuk a meccset - Böde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.11. 07:11
Böde Dániel kezdőként góllal, Gyömbér Gábor csereként sallangmentes játékkal vette ki a részét a magyar labdarúgó-válogatott 5–1-es győzelméből az Észtország elleni hazai vb-selejtezőn. A ferencvárosiak két játékosa a zöld-fehér klub honlapján, a fradi.hu-n értékelte a keddi találkozót.

„Nagyon örülök, hogy gólt szereztem, de persze a győzelem is jó érzés – nyilatkozta Böde Dániel. – A romániai mérkőzést sajnos nem tudjuk elfelejtetni senkivel. Most nekiestünk az észt válogatottnak és rögtön a tizedik percben gólt tudtunk szerezni, ami nagyban befolyásolta a meccset. Ezt követően végig uraltuk a találkozót. A hollandok kijutottak már a vb-re, bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot, bár ebben a csoportban szerintem az lesz a legnehezebb mérkőzésünk."Böde Dániel. – A romániai mérkőzést sajnos nem tudjuk elfelejtetni senkivel. Most nekiestünk az észt válogatottnak és rögtön a tizedik percben gólt tudtunk szerezni, ami nagyban befolyásolta a meccset. Ezt követően végig uraltuk a találkozót. A hollandok kijutottak már a vb-re, bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot, bár ebben a csoportban szerintem az lesz a legnehezebb mérkőzésünk."

„Nagy élmény volt pályára lépni, hiszen ez volt az első meccsem a válogatottban – fogalmazott Gyömbér Gábor. – A mérkőzést végig uraltuk, de amikor beszálltam, akkor már nagyon nagy volt a fölényünk. Így sokkal könnyebb beállni, mintha szorosabb lett volna az eredmény. Próbáltam élni a lehetőséggel, remélem, hogy ez sikerült, most nagyon boldog vagyok. Az edzői utasításokat, úgy vélem, maximálisan sikerült betartanom, a négy védő elé kellett beszállnom, stabilizálnom kellett a középpályát, és szerintem ez ment is. Tökéletesen soha nem lehet elégedett az ember, de úgy érzem, hogy jól ment a játék."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik