Válogatott: Ami pénteken belénk szorult, most kiadtuk magunkból - Egervári

Vágólapra másolva!
2013.09.10. 22:48
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a televízióban értékelt a Magyarország–Észtország (5–1) vb-selejtezőt követően.

„Külön köszönet a ma kilátogatóknak, akik hittek bennünk, segítettek minket. Külön köszönet a vízilabda-válogatottnak, amit tanúsítottak a kiállásukkal, megnyilvánulásokkal" – kezdte a meccs utáni értékelését az m1-en Egervári Sándor szövetségi kapitány. Mint ismeretes, a vízilabdázók a helyszínen tekintették meg a meccset.Egervári Sándor szövetségi kapitány. Mint ismeretes, a vízilabdázók a helyszínen tekintették meg a meccset.

„Természetesen nagyon nagy gratuláció jár a játékosoknak, mert ezen a napon kitettek magukért. Ami pénteken belénk szorult, azt most sikerült kiadnunk magunkból” – fogalmazott a kapitány.

„A játékosok bebizonyították, az elmúlt három év nem volt véletlen. A mérkőzés kilencven százalékában az történt, amit mi akartunk, az a hihetetlen motiváció, ami jellemezte a csapatot, meghozta a sikert" – tette hozzá még Egervári Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik