Török-magyar: Isztambulban is biztosít jegyeket az MLSZ

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 14:00
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján, közleményben tudatta: segítséget nyújt abban, hogy az Isztambulba utazó magyar szurkolók az előre meghirdetett áron jussanak belépőhöz a keddi vb-selejtezőre. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük az MLSZ közleményét.

„A március 26-i Törökország–Magyarország mérkőzésre szóló jegyek árusításával az MLSZ az országos hálózattal rendelkező Ticket Expresst bízta meg, a belépők megvásárlására március 12-től volt lehetőség a TEX irodáiban, valamint internetes foglalással a www.tex.hu oldalon.

Csak a jegyárusítás kezdete után jutott a Magyar Labdarúgó-szövetség tudtára, hogy a török szövetségtől átvett jegyeket kizárólag a TEX három fővárosi irodájában lehetett a meghirdetett 3000 forintos áron megvásárolni, az interneten lefoglalt vagy futárszolgálattal kiszállított belépőkért a Ticket Express plusz költséget számolt fel.

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnézést kér azoktól a szurkolóktól, akik a fentiek miatt nem jutottak jegyhez, vagy csak jelentősen drágábban tudtak belépőt vásárolni a mérkőzésre. A szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy senki se maradjon le önhibáján kívül a fontos világbajnoki selejtezőről, ezért azon szurkolók számára, akik előre szervezett úttal rendelkeznek Isztambulba, de még nincs jegyük a mérkőzésre, az MLSZ az eredetileg meghirdetett 3000 forintos áron biztosít jegyeket a mérkőzés helyszínén. A jövőben pedig egyeztet a jegyértékesítő partnerrel a rendszer javítása érdekében.

Akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, a torok-magyar@mlsz.hu email címen jelentkezhetnek a jegyekért. A választ a mérkőzés napján, kedden legkésőbb 12 óráig kapják meg, amelyből kiderül, hol vehetik át jegyeiket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik