Válogatott: Több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek - Korcsmár

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 19:47
A magyar labdarúgó-válogatott döntetlent játszott első 2013-as mérkőzésén, a mieink 1–1-gyel zárták a Fehéroroszország elleni felkészülési találkozót.

„Jó kis meccs volt, hajtós, a második félidőben főleg. Szerintem több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, de azt nem lehet mondani, hogy rájuk erőltettük volna az akaratunkat. Voltak hibák, amiket ki kell javítani majd a románok elleni selejtezőig, de szerintem jót tett a meccs. Sokan tartunk a felkészülés elején, és fontos volt, hogy tudjunk gyakorolni, kilencven percet tudjunk játszani és újra futballozzunk együtt” – mondta a Nemzeti Sport Belekben tartózkodó munkatársának Korcsmár Zsolt, aki végigjátszotta a mérkőzést.Korcsmár Zsolt, aki végigjátszotta a mérkőzést.

Arra a kérdésre, mely szerint milyen volt a meccs hangulata, és ez segíthetett-e a románok elleni, vélhetően zárt kapus meccsre való felkészülésben, Korcsmár így felelt: „Hiába volt ez is szinte nézők nélküli találkozó, nem lehet összehasonlítani a kettőt. Az majd tétmeccs lesz a románok ellen, teljesen más a kettő.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik