Juhász egy éve szenved, Németh Telkiben edz - Egervári-blog

mlsz.hu/NSO mlsz.hu/NSOmlsz.hu/NSO mlsz.hu/NSO
Vágólapra másolva!
2011.06.28. 18:40
null
Egervári Sándor Telkiből jelentkezik majd a műsorban (Fotó: Németh Ferenc– archív)
Címkék
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor hosszabb szünet után újabb blogbejegyzéssel jelentkezett a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján. A kapitány szót ejtett a sérültekről, így az ülőideg problémával bajlódó Juhász Rolandról, kitért a remélt nyári átigazolásokra és beszélt Németh Krisztiánról is, akinek külön edzéseket tart Telkiben.

„Nagyszerűen sikerült a szabadságom, feltöltődtem a családdal töltött hetek alatt, és már alig várom az új feladatokat – kezdi legújabb blogbejegyzését a szövetségi kapitány. – A múlt hét az összegzés jegyében telt el, értékeltük az utóbbi fél év munkáját, beszámoltunk róla az MLSZ elnökségének, és mostantól ismét csak előre tekintünk. Felvesszük a kapcsolatot a keret tagjaival, kíváncsiak vagyunk, ki milyen állapotban van, hogyan gyógyulnak a sérültek. Juhász Roland például egy éve szenved az ülőidegétől, most Varga Péter Pál professzorhoz jár kezelésekre, és a hírek szerint bízhatunk a teljes felépülésében."

A szakember a várható nyári átigazolásokra is kitért, reméli, azok a játékosok, akik az előző szezonban kevesebb lehetőséghez jutottak, olyan csapatban folytathatják, melynél állandó szerephez jutnak.

„Bízom abban , hogy sikeresen zárul az átigazolási időszak az érintett játékosok számára. Számunkra roppant fontos, hogy Gera Zoltán, Koman Vladimir, Németh Krisztián és Rudolf Gergely olyan klubban folytassa a pályafutását, amelyben rendszeresen játéklehetőséghez jut. Ugyanez igaz Lázár Pálra is, aki a török Samsunspor játékosa lett, és remélem, hamar kiharcolja a helyét a csapatban. Üdítő volt látni az interneten Rudolf Gergely és a freestyle világbajnok, Kovács Péter közös produkcióját, a jelek szerint a csatár teljesen egészséges, és harcra kész"– fogalmazott Egervári, aki egyik támadójára külön is kitért.

RUDOLF GERGELY ÉS KOVÁCS PÉTER FREESTYLE-SHOWJA


„Külön kell szólnom Németh Krisztiánról. Még nem tudni, hogyan alakul a sorsa, de az látszik rajta, hogy roppant ambiciózus. Megkérte a válogatott szakmai stábját, hogy tartsunk neki külön edzéseket, és minden második nap Telkiben foglalkozunk vele. A célja az, hogy bárhol is kell majd játékra jelentkeznie, tökéletesen felkészülten érkezzen meg, azonnal jó benyomást tegyen, és az augusztus 10-i, Izland elleni mérkőzésre is kirobbanó formában szeretne hazajönni. Remek a hozzáállása, remélem, végre a tehetségéhez méltóan tud majd teljesíteni a klubjában, és a válogatottban is rengeteg örömet okozhat a szurkolóinknak" – írta blogjában a kapitány.

A Nemzeti Sport Online tegnap számolt be a hírről, hogy Németh Krisztián a nyári felkészülést az Olympiakosznál kezdi, de jövője még bizonytalan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik