U18: a magyar fiatalok a 0-0 után hármat lőttek Máltának

Vágólapra másolva!
2011.04.06. 15:17
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott szerda délelőtt lejátszotta második máltai felkészülési mérkőzését is. A Gozo szigetén rendezett találkozón Tuboly Frigyes együttese 3–1-re legyőzte a házigazdákat – adta hírül az mlsz.hu.

A két csapat hétfői összecsapásán a magyar U18-as csapat csak mezőnyben nőtt egyértelműen ellenfele fölé, az eredményben (0–0) viszont ez nem látszott meg.

Válogatottunk a Dombó Dávid – Poór Patrik (Króner Martin, 58.), Tóth Ferenc, Tar Zsolt, Kozma Máté (Matetics István, 72.) – Patvaros Zsolt (Papp Máté, 46.), Nagy Gergő, Holman Dávid – Radó András, Erdélyi László (Pál Dávid, 63.), Kapacina Valér összeállításban szerepelt a szerdai találkozón.

A találkozó első félidejében három magyar gól is született: kétszer köszönt be a Magyar Futball Akadémia játékosa, Erdélyi László, illetve betalált a Ferencváros labdarúgója, Holman Dávid is.

A második félidőben a máltaiak büntetőből szépítettek Mallia révén, ezután az eredmény már nem változott.

„Jól futballoztunk, és a kínálkozó lehetőségeinkből ezúttal hármat értékesíteni is tudtunk" – nyilatkozta Tuboly Frigyes

„Sajnálom, hogy a mérkőzés végén a játékvezető egy furcsa tizenegyessel kicsit rontott az eredmény összképén. A két mérkőzésen igyekeztünk azokat a taktikai elemeket megvalósítani, amelyeket az edzőtáborozások során már gyakoroltak a játékosok, és ez helyenként jól is sikerült, de a végjátékban pontosabbnak kell lennünk ahhoz, hogy sikerüljön előrébb lépnünk.”

U18-AS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Málta–Magyarország 1–3 (0–3)
Gólszerző: Mallia (11-esből), ill. Erdélyi (2), Holman
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik