U18-as válogatott: a görögök elleni két meccsel kezdi az évet a csapat

Vágólapra másolva!
2011.01.24. 14:43
A Tuboly Frigyes vezette U18-as válogatott hétfőn délelőtt elutazott Görögországba, ahol kedden és csütörtökön is megmérkőzik a házigazdák korosztályos együttesével. Mindkét mérkőzést Láriszában rendezik.

Az U18-as válogatott első idei mérkőzéseit a görögök ellen vívja, Tuboly Frigyes csapata idegenben, a hazainál kedvezőbb időjárási körülmények között játszhatja le a két találkozót. A mieinknél a korosztály kulcsjátékosai közül többen nem tarthattak az együttessel, ezért a szakmai stáb olyan futballistákat is meghívott a keretbe, akik eddig nem kaptak lehetőséget a válogatottban. A keddi és a csütörtöki mérkőzést is Láriszában rendezik, mindkét találkozóra magyar idő szerint 15 órakor kerül sor.

„Ebben az évben nem versenykorosztály a miénk, ezért az idei nemzetközi meccsekkel már a kétezer-tizenkettes Európa-bajnoki selejtezőkre készülünk – mondta az mlsz.hu-nak Tuboly Frigyes szövetségi edző. – A görögök elleni mérkőzéseken lesznek hiányzóink, Adorján Krisztián és Poór Patrik nem tudott hazautazni Liverpoolból, Vécsei Bálint, Hajdú Ádám és Magyar Benjamin pedig sérülés miatt maradt ki a keretből. Így azonban lehetőség nyílik arra, hogy megnézzünk néhány olyan futballistát is, aki eddig nem kapott szerepet a válogatottban, de klubcsapatában jó teljesítményt nyújtott az utóbbi időben."

AZ U18-AS VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Dombó Dávid (Szombathelyi Haladás), Steer Bence (Vasas)
Védők: Földes Milán (MTK Budapest), Tóth Ferenc (MTK Budapest), Kárpáti Vitéz (Vasas), Lang Ádám (Veszprém FC), Papp Máté (Videoton FC), Kozma Máté (Győri ETO FC), Balogh Bence (ZTE FC)
Középpályások: Nagy Gergő (Budapest Honvéd), Paku Roland (Győri ETO FC), Tudja Dávid (Nyíregyháza Spartacus FC), Vass Patrik (MTK Budapest), Fejes János (Budapest Honvéd), Patvaros Zsolt (Kecskeméti TE-Ereco), Pavlitzky Balázs (FC Ajka)
Támadók: Nehéz Máté (MTK Budapest), Erdélyi László (Budapest Honvéd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik