Egervári Sándor beszélt Gera Zoltánnal

Vágólapra másolva!
2010.07.24. 12:13
null
Koeman maradása esetén gyakorlatilag semmi esély nem volt Gera válogatottbeli visszatérésére (Fotó: Action Images)
A magyar labdarúgó-válogatott új, tegnap kinevezett szövetségi kapitánya, Egervári Sándor ígéretét betartva még pénteken este megkereste telefonon Gera Zoltánt, hogy egyeztessen vele a válogatottba való visszatéréséről. Végkifejletről még a szakember sem tudott beszámolni, de az álláspontok közeledni látszanak...

A szakember Svédországban érte utol telefonon a Fulhammel edzőtáborozó futballistát. A szövetségi kapitány és a játékos első kapcsolatfelvétele után nemzeti csapatunk irányítója bízik abban, hogy rövidesen megnyugtatóan rendeződik Gera Zoltán ügye.

„Egyelőre nem zártuk le a kérdést, de a rövid beszélgetés után bizakodó vagyok Gera Zoltán válogatott szereplését illetően. Abban maradtunk, hogy a napokban sort kerítünk egy személyes találkozóra is, amely során alaposabb eszmecserére is lehetőség nyílik, s azt követően remélhetőleg már jó hírekkel szolgálhatok a futballista visszatérésének ügyében" – mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

Gera még tavaly ősszel jelentette be, hogy bizonytalan ideig nem kíván pályára lépni a válogatottban. A vb-selejtezők hajrájában Gera Zoltánnal egy edzés után közölte Erwin Koeman szövetségi kapitány, hogy nem számol vele a dánok ellen, mire a középpályás kijelentette: már korábban meghozott döntése alapján nem kíván szerepelni a csapatban.

Gera saját bevallása szerint többször is érezte, hogy nem bízik benne a kapitány. A lisszaboni meccs értékelése után véleménykülönbség alakult ki a vele szemben kritikát megfogalmazó szakvezető és közte, majd Gera elkésett az együttes egyik találkozójáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik