Válogatott: „meglepődtem, de nagyon örülök a meghívónak” - Koltai

Vágólapra másolva!
2010.03.01. 17:04
A szerdai Magyarország–Oroszország válogatott labdarúgó-mérkőzés előtt ma délután a telkiben edzőtáborozó magyar csapat tagjai találkoztak a sajtó képviselőivel. A válogatott keretébe ma délelőtt meghívott Koltai Tamás a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, meglepődött, hogy az Újpest elleni duplája rögtön meghívót ért, ugyanakkor nagyon boldog, hogy újra a nemzeti csapattal készülhet.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Dzsudzsák Balázs sérülése miatt Erwin Koeman szövetségi kapitány előbb Halmosi Pétert, majd a szombathelyi középpályás belázasodását követően a győri Koltai Tamást hívta meg az oroszok ellen készülő keretbe. győri Koltai Tamást hívta meg az oroszok ellen készülő keretbe.

„Meglepődtem, hogy meghívót kaptam, de persze nagyon örülök neki, hogy másfél év után ismét itt lehetek a keretben. Ebben bizonyára közrejátszott az Újpest ellen szombaton szerzett két gólom is és az hogy túl vagyok a sérülésemen, letisztult a játékom, újra jó formában érzem magam" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a középpályás.

Koltai több poszton is bevethető, elmondása szerint nincs kedvenc helye a pályán, ott akar majd bizonyítani, ahol Erwin Koeman szövetségi kapitány számít rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik