A szövetség elnökségének tagjai elégedettek Várhidi Péterrel

Vágólapra másolva!
2007.12.13. 14:33
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége mai ülésén megtárgyalta és elfogadta Várhidi Péter jelentését az A-válogatott elmúlt évi teljesítményével, és az elért eredményekkel kapcsolatban - adta hírül a honi szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu. A szövetségi kapitány kijelölése érdekében további egyeztetések lesznek: Kisteleki István a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen tesz javaslatot a kapitány személyére.

Bár bizakodtunk, hogy a csütörtöki nap után talán okosabbak leszünk, a Magyar Labdarúgó-szövetség ülésén a legfontosabb kérdés megválaszolatlan maradt. Továbbra sem lehet tudni, hogy az elkövetkező években is Várhidi Péter irányíthatja-e a magyar válogatott szakmai munkáját.

Mert bár a honi szövetség elfogadta a szövetségi kapitány beszámolóját - a hivatalos verzió szerint: "Várhidi teljesítette az elnökség által meghatározott célkitűzéseket, s az előzetesen lefektetett elveket betartva végezte munkáját. Ezért az elnökség tagjai kifejezésre juttatták elégedettségüket, s elismerésüket fejezték ki a szakembernek, illetve az általa irányított stábnak" - szerződését nem hosszabbította meg. Egyelőre...

A kilenc tagból álló elnökség, és a főnök, Kisteleki István úgy határozott, hogy az ideális megoldás érdekében megrágják még egy kicsit a témát, és csak utána döntenek a folytatásról. Vagy a váltásról.

Mindenesetre Várhidi támogatói (hozzávetőleg a sportszerető magyar lakosság kétharmada) bizakodhatnak, az elnökség viszonylag szűk határidőt szabott meg saját magának - egészen pontosan Kisteleki Istvánnak -, hogy megnevezze azt a személyt, akinek irányításával a válogatott megkezdheti a felkészülést a vb-selejtezőkre.

A jelölt személyének előterjesztése, valamint szerződtetésének szentesítése a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen várható.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik