Róth Antal nyilvánosságra hozta a fehéroroszok elleni keretet

Vágólapra másolva!
2007.10.03. 12:42
Kihirdette új keretét Róth Antal, az U21-es válogatott szövetségi kapitánya az október 16-i Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőre - tájékoztatott szerdán délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja. Amennyiben nyerni tud az Üllői úti találkozón az utánpótlás-válogatott, három pontra elszakadhat legfőbb riválisától a csoportelsőségért folytatott versenyben.
Róth Antal fiaira kulcsfontosságú összecsapás vár
Róth Antal fiaira kulcsfontosságú összecsapás vár
Róth Antal fiaira kulcsfontosságú összecsapás vár
Róth Antal fiaira kulcsfontosságú összecsapás vár

ÖTSZÁZ FORINTOS JEGYEK

Miután a csapat tagjai számára fontos a hazai közönség bíztatása, a találkozóra 500 forintért bocsát ki jegyeket az MLSZ. A fővárosi általános iskolások számára a mérkőzés megtekintése (szervezett formában) ingyenes.
A magyar U21-es válogatott két hét múlva rendkívül fontos Eb-selejtező mérkőzésen vesz részt.

A többek között Hrepka Ádám, Pintér Ádám, és Szalai Ádám nevével fémjelzett korosztályos nemzeti együttes Fehéroroszországgal találkoznik, a meccs tétje a csoportelsőség megőrzése, a Róth-csapat ugyanis az élről várja a folytatást.

A 18 órakor a Ferencváros Üllői úti stadionjában rendezendő összecsapás jelentősége azért is nagy, mert a fehérorosz csapat ugyanúgy kilenc pontot gyűjtött négy eddigi mérkőzése során, mint a mieink.

Egyúttal az utánpótlás-együttes vissza is vághat a júniusi 1-0-ás idegenbeli vereségért.

A magyarok remélhetően át tudják menteni őszi formájukat az októberi csőúcsmeccsre is, szeptember elején a san marinóiak ellen 6-1-re, az Eb-ezüstérmes szerbek ellen 2-1-re tudtak nyerni.

Az U21-es válogatott kerete

Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Hegedűs Lajos (BFC Siófok)
Védők: Kiss Zoltán (Újpest FC), Kovács Gábor (Vasas SC), Kovács Zoltán (Győri ETO), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Pintér Ádám (MTK Budapest), Varga Róbert, Völgyi Dániel (mindketten (Győri ETO), Szatmári Lóránt (Reggina),
Középpályások: Szakály Péter (Gabona Trans-Kaposvár), Zsidai László (MTK Budapest), Demjén Gábor (DVSC-TEVA), Pátkai Máté (MTK Budapest), Szabó Ádám (MTK Budapest), Ivancsics Gellért (Budapest Honvéd)
Csatárok: Laczkó Zsolt (Levadiakosz), Hrepka Ádám (NEC), Szalai Ádám (Real Madrid), Farkas Balázs (Dinamo Kijev)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik