Olimpia: Cseh Laci itt hagyott két érmet - Kiss László

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2012.08.02. 23:54
Cseh László a két amerikai nagyság, Ryan Lochte és Michael Phelps mögött a harmadik helyen végzett a férfi 200 méteres vegyes úszás döntőjében a londoni olimpián. A nap végén Kiss László szövetség kapitány felemás érzésekkel nyilatkozott a bronzérmes olimpiai teljesítményéről.

„Cseh Laci ma brit oroszlánként harcolt, de kellett is, hiszen így legalább meglett a bronz. Gyakorlatilag azonban itt hagyott Londonban két érmet, s ilyenkor bánatos az ember...” – összegzett a futam után Kiss László szövetségi kapitány, aki egyszersmind kárhoztatta azokat a sportkórházi orvosokat, akik még az olimpiai kiutazás előtt különféle méréseket végeztek el Cseh László terhelhetőségével, felkészültségi állapotával kapcsolatosan.

„Ezek az orvosok anélkül szóltak bele a szakmai munkába, hogy Laci edzőjével vagy velem, a szövetségi kapitánnyal beszéltek volna. Az ügyet nem hagyjuk szó nélkül, már jeleztük a Magyar Olimpiai Bizottságnak kifogásainkat. Egy versenyző felkészítése csapatmunka, s egy team csak akkor jó, ha a tagjai összedolgoznak a közös siker érdekében” – mondta Kiss László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik