Wisla: Sokan voltak, örülnek az érkezésemnek - Guzmics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 12:39
null
Guzmics szerint sikeres volt a bemutatása (Fotó: wisla.krakow.pl)
Guzmics Richárd, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków újonnan szerződtetett futballistája elmondta, úgy érzi, tényleg örülnek az érkezésének Lengyelországban.

Ahogy arról már beszámoltunk, a lengyel élvonal listavezetője, a Wisla Kraków egy plusz két éves szerződést kötött a Haladástól távozó magyar válogatott játékossal, Guzmics Richárddal.

A hátvédet csütörtökön mutatták be az új klubjánál, és a képek tanulsága szerint a 26-os mezben játszhat majd a krakkói együttesben.

„Nagyon sokan voltak a sajtó részéről. Én azt hiszem, hogy jól sikerült, remek hangulatú sajtótájékoztató volt. Valamennyi újságíró pozitívan állt hozzám, én tényleg úgy érzem, hogy örülnek az érkezésemnek” – mondta Guzmics a nyugat.hu-nak.

A Wisla pénteken a hét forduló után a 16 csapatos bajnokság 15. helyén álló Zawisza Bydgoszcz vendégeként lép pályára, a találkozón akár már a magyar légiós is pályára léphet, ha a vezetőedző, Franciszek Smuda is így gondolja, és a szükséges papírok is megérkeznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik