Werder: „Nagy az esély, hogy Kleinheisler végleg Kazahsztánba kerül”

Vágólapra másolva!
2017.08.05. 13:35
null
Kleinheisler eladásáról ír a német sajtó (Fotó: kreiszeitung.de)
Miután Kleinheisler László a kazah Asztanával eljutott a BL-selejtező playoffköréig, a német sajtóban a Werder Bremen által kölcsönadott középpályás hosszabb távú jövője a téma.

 

A kreiszeitung.de és a deichstube.de is azt fejtegeti, hogy Kleinheisler László kölcsönszerződésében szerepel egy olyan kitétel, amely alapján bizonyos meccsszám után a Werdernek el kell őt engednie. A sajtóhírek szerint pedig már most valószínűsíthető, hogy Kleinheisler eléri azt a meghatározott számú pályára lépést az Asztanában, amely esetében a német klub már nem állhat a végleges klubcsere útjába.

A német újságírók Frank Baumann sportigazgatót is idézik, aki ugyan nem árulta el részleteket a szóban forgó opcióról, de azt megerősítette, Kleinheisler aligha tér már vissza Brémába.

„Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy László már nem tér vissza hozzánk” – fogalmazott a sportvezető.

Kleinheisler eddig négy BL-selejtezőn és két bajnokin játszott az Asztanában, mindegyik találkozón kezdőként, a BL-ben egy gólpasszt adott. Az előző körben a Nagy Dominikkal felálló lengyel Legiát kiejtő Asztana a főtáblára jutásért a skót Celtickel játszik, amellyel szemben tavaly alulmaradt.

A Nemzeti Sport Online Kazahsztánból származó értesülései szerint egyébként nemcsak meccsszámhoz van kötve a Kleinheisler kölcsönszerződésében szereplő vételi opció, hanem egy akkora összeghez, amekkorát már most kész kifizetni érte az Asztana, mert maximálisan elégedettek a középpályás teljesítményével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik