nemzetisport.hu 2017.08.05 13:35 Frissítve: 2017.08.06 13:07

Werder: „Nagy az esély, hogy Kleinheisler végleg Kazahsztánba kerül”

Miután Kleinheisler László a kazah Asztanával eljutott a BL-selejtező playoffköréig, a német sajtóban a Werder Bremen által kölcsönadott középpályás hosszabb távú jövője a téma.

Kleinheisler eladásáról ír a német sajtó (Fotó: kreiszeitung.de)

 

A kreiszeitung.de és a deichstube.de is azt fejtegeti, hogy Kleinheisler László kölcsönszerződésében szerepel egy olyan kitétel, amely alapján bizonyos meccsszám után a Werdernek el kell őt engednie. A sajtóhírek szerint pedig már most valószínűsíthető, hogy Kleinheisler eléri azt a meghatározott számú pályára lépést az Asztanában, amely esetében a német klub már nem állhat a végleges klubcsere útjába.

 
Atyaég – Kleinheisler László a BL-sorsolásról
 Óriási élmény számomra – Kleinheisler az Asztanáról és a BL-szereplésről

A német újságírók Frank Baumann sportigazgatót is idézik, aki ugyan nem árulta el részleteket a szóban forgó opcióról, de azt megerősítette, Kleinheisler aligha tér már vissza Brémába.

„Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy László már nem tér vissza hozzánk” – fogalmazott a sportvezető.

Kleinheisler eddig négy BL-selejtezőn és két bajnokin játszott az Asztanában, mindegyik találkozón kezdőként, a BL-ben egy gólpasszt adott. Az előző körben a Nagy Dominikkal felálló lengyel Legiát kiejtő Asztana a főtáblára jutásért a skót Celtickel játszik, amellyel szemben tavaly alulmaradt.

A Nemzeti Sport Online Kazahsztánból származó értesülései szerint egyébként nemcsak meccsszámhoz van kötve a Kleinheisler kölcsönszerződésében szereplő vételi opció, hanem egy akkora összeghez, amekkorát már most kész kifizetni érte az Asztana, mert maximálisan elégedettek a középpályás teljesítményével.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.