Világfutball: „sz.rozás” Vernes csapatánál, elküldik a légióst

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.17. 16:32
Az ausztrál Foxsports értesülése szerint a Vernes Richárdot is foglalkoztató helyi élvonalbeli csapat, a Central Coast Mariners megválik szenegáli labdarúgójától, Malick Manétól, aki egy vesztes mérkőzés után becsmérelte csapattársait.

Az IFK Göteborgtól nyáron kölcsönvett támadó az Adelaide United elleni múlt szerdai kupaelődöntő elveszítése után beviharzott az öltözőbe, földhöz vágta a futballcsukáját, majd megformálta véleményét klubtársaitól: „Sz-rok vagytok.”

Az ausztrál klub vezetősége hivatalosan még nem formált véleményt, de a helyi és a svéd sajtóban is megjelent, hogy Mané szerződését felbontják, az egyszeres szenegáli válogatott támadó hamarosan visszatér a Göteborghoz.

Az öt Mariners-meccsén egyetlen gólt sem szerző Mané frusztrációja nem csak a gyengébb eredményekből táplálkozik: a játékos nem tudott beilleszkedni Ausztráliában, és nagyon megviselte, hogy a családjától távol kell élnie – miközben partnere odahaza életet adott gyermeküknek.

A Mariners – amely négy vereség után a hétvégén 2–2-t játszott a Melbourne Cityvel, immár Mané nélkül – öt forduló után négy ponttal a tabella hetedik helyén áll a tízcsapatos mezőnyben. A Honvédtól kölcsönvett Vernes csereként lépett pályára a szombati meccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik