Vietnam: Tímár hamarosan aláírhat a kétszeres bajnokcsapathoz

Vágólapra másolva!
2011.12.01. 10:43
A Nemzeti Sport Online korábban már beszámolt róla, hogy a legutóbb Angliában futballozó, nyár óta szabadon igazolható Tímár Krisztián néhány hete Vietnamban tárgyalt több élvonalbeli klubbal is. Információink szerint a futballista a napokban visszatért az Indokínai-félszigetre, hogy szerződést kössön a kétszeres bajnok és kétszeres kupagyőztes Da Nang FC-vel.

Tímár Krisztián a Nemzeti Sport Online értesülését, miszerint közel áll ahhoz, hogy egy vietnami élvonalbeli klubhoz szerződjön, megerősítette, de részleteket egyelőre nem kívánt elárulni.

„Valóban tárgyalok a Da Nang FC-vel, közel állunk a megegyezéshez, egy-két napon belül tudok bővebben nyilatkozni" – válaszolta megkeresésünkre a 32 éves védő, aki 2007 januárjában a Ferencvárostól szerződött az akkor még az angol másodosztályban szereplő Plymouth-hoz, júliusban azonban lejárt a szerződése az idő közben a negyedosztályig süllyedő klubnál, azóta szabadon igazolható.

Da Nang egy hétszázötvenezer lakosú kikötőváros a Dél-kínai-tenger partján. A város élvonalbeli csapata, a Da Nang FC kétszeres bajnok és kupagyőztes, legutóbb 2009-ben végzett a vietnami élvonal, a V-League élén. A csapatnak argentin, nigériai, francia és német légiósa is van. Vietnamban az új szezon 2011. december 31-én rajtol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik