Videó: Nagy Ádám megtanította az olaszoknak a neve kiejtését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.19. 00:50
Nagy Ádám angolul nyilatkozott új klubja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna Facebook-oldalán. A válogatott középpályás megtanította a neve kiejtését, valamint arról is beszélt, miért döntött a Serie A-csapat mellett, és hogy miben kell fejlődnie.
embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

„Azért választottam a Bolognát, mert itt tanulhatok és fejlődhetek, hogy jobb labdarúgó legyek – mondta Nagy. – Természetesen tisztában vagyok a gyengeségeimmel, mindent megteszek, hogy erősebb legyek, a középpályán nagy szükségem van rá, ahogy egy kicsit több izomra is, főleg amikor szerelek vagy fedezem a labdát.”

„Ugyanakkor nem is ez a legfontosabb, hanem például az, hogy fejlődjek a légi párharcokban, a fejjátékomban. Mindenkinek – a klubnak, a szurkolóknak, Olaszországnak – szeretném megmutatni, miért szerződtetett a Bologna. Nagyon szeretett volna megszerezni új csapatom, jelentős tervei vannak velem, ezért gondoltam úgy, hogy jó választás lesz.”

„Úgy érzem, csapatként nagyon jól játszottunk eddig. Sok néző kijött a legutóbbi meccsünkre, nagyszerű hangulatot teremtettek. Bízom benne, hogy nagyszerű szezonunk lesz, és segíthetem a csapatot a saját játékommal. Minden nap izgalmas a számomra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik