Légiósok: Nagy Dominik gólja döntött, őrült zárás jön! – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.05.28. 19:21
Nagy Dominik góljával a Legia 1–0-ra győzött a Korona Kielce vendégeként a lengyel labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, és az élen, kétpontos előnnyel várhatja az utolsó fordulót. Még négy csapat lehet bajnok – vasárnap két párban egymás ellen játszanak!

A 35. percben Vadis Odjidja-Ofoe nagyszerű passzal hozta helyzetbe a középen kiugró Nagy Dominiket, aki labdaátvételt követően ballal feltette a pontot az i-re. Nagy Dominiket, aki labdaátvételt követően ballal feltette a pontot az i-re.



Nem sokkal később a magyar légiós egy szabálytalanságért sárga lapot kapott, talán az eset kiváltotta óvatosságnak is része volt abban, hogy edzője a 80. percben lecserélte Nagyot.

A Ferencvárosból igazolt magyar légiós sokáig várt az első lengyelországi góljára, de a legutóbbi hét bajnoki fordulóban belelendült – négyszer is a kapuba talált.

A 14 forduló óta veretlen varsóiak az aranyharcban még szintén érdekelt Lechia Gdanskot fogadják az utolsó fordulóban jövő vasárnap.

A Lechia bemelegítésül kiütötte a Pogont (a vendégeknél Gyurcsó Ádám végig a pályán volt), de győzött a Lech és a Jagiellonia is – azaz az utolsó fordulóban négy csapat lesz versenyben a bajnoki címért! Utóbbi kettő szintén egymás ellen játszik vasárnap.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 6. FORDULÓ
Korona Kielce–Legia Warszawa 0–1
Lechia Gdansk–Pogon Szczecin 4–0
Lech Poznan–Wisla Krakow 2–1
Termalica Nieciecza–Jagiellonia 1–2
Az élcsoport: 1. Legia 43 pont, 2. Jagiellonia 41, 3. Lech 41, 4. Lechia 41, …7. Pogon 22

Nagy Dominik nagyon fontos gólt szerzett (Fotó: legia.com)
Nagy Dominik nagyon fontos gólt szerzett (Fotó: legia.com)
Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek