L. P. I. 2020.02.02 23:49

Vadócz Forlánért játszik; Korpási megcélozza Tokiót

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

 

Vadócz Krisztiánért máris rajonganak a Penarol-szurkolók – igaz, ők mindenkiért. Az immár a tizedik országban futballozó válogatott középpályás arról is beszélt Nagy Zsoltnak, hogy az első vereség után csak nem tanácsos kimennie az utcára, a másodiknál pedig simán hazaküldik… És persze az interjúból a magyar játékos mentora, Diego Forlán sem maradhatott ki.

Isael a végre értékesített büntetőről, Zsótér az Újpest vesszőfutásáról, Szappanos kapus a „gólpasszáról”. Avagy a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 18. fordulójának visszapillantója két oldalon, a forduló góljával, cseréjével, szemfülességével, tizenegyesével és öngóljával.

Korpási Bálint király a szőnyegen, csak éppen nem olimpiai súlycsoportban. Világ- és Európa-bajnok kötöttfogású birkózónk ezért úgy döntött, hogy mégis megcélozza Tokiót, és próbál belefogyni a 67 kilós olimpiai kategóriába…

Novak Djokovicsot elismerik, olyan nagyon mégsem szeretik. A nyolcadik Australian Open-sikerét és az újbóli világelsőséget is besöprő szerb teniszező portréját Klein Ron vázolta fel.

• És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – Cseh Matyival, az edzősködő Székely Évával és a futballrajongó Sosztakoviccsal.

2020.03.26 15:37:01

Légiósok nemzetisport.hu

A Red Bull Salzburg válogatott középpályása együtt készül az úszóedzővel.

2020.03.20 09:00:49

Légiósok KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN, TOKICS MÁTÉ

Az RB Leipzig kapusa volt a Nemzeti Sport Instagramon indított videointerjú-sorozatának újabb vendége.

2020.03.09 22:31:43

Légiósok SZ. M.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.