Újabb magyar a Bariban: Gosztonyi aláírt

Vágólapra másolva!
2010.02.01. 19:25
null
Gosztonyi Andrást az U20-as vb-n is megfigyelték a Bari képviselői (Fotó: Action Images)
Címkék
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Gosztonyi András előrehaladott tárgyalásokat folytat Koman Vladimir csapatával, az olasz Barival. Az MTK középpályása azóta megegyezett a Serie A-ban szereplő gárdával, fél plusz három éves szerződést kötött – adta hírül az MTK hivatalos honlapja.

Az U20-as vb-bronzérmes Gosztonyi Andrást több napig tesztelte az angol Everton, az MTK futballistája azonban nem a szigetországba, hanem a Serie A-ban szereplő Barihoz szerződött.

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy a futballista tárgyal a Koman Vladimirt is foglalkoztató olasz klubbal, és mára az egyezség is megszületett: a futballista 2013 nyaráig írt alá új csapatához. A megállapodásról az MTK hivatalos honlapja számolt be.

Gosztonyi és Koman az egyiptomi U20-as vb-n remek párost alkotott a magyar csapat középpályáján, mostantól Bariban is bizonyíthatnak.

AZ NSO AJÁNLJA
Ma este véget ér a 2010-es téli átigazolási időszak, legalábbis a legtöbb európai bajnokságban. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével nyomon követheti a téli „bolond szezon” hajrájának történéseit!
 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik