L. P. I. 2019.09.04 22:50 Frissítve: 2019.09.05 00:04

Szalai, a mainzi erősítés; Egyre aggasztóbbak a kézilabda-sérülések

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Nem csupán a szakmai stáb, hanem az egyesület alkalmazottjai és a csapat szurkolói is nagyon örülnek a Mainznál Szalai Ádám visszatérésének. Hogy pontosan hogyan fogadták a nyár végén a mainziak a válogatott centerét, többek között erről beszélgetett Kamler János Daniel Haasszal, a mainzi klub médiavezetőjével.

Marco Rossi válogatottja már Podgoricában. A csütörtöki esti felkészülési mérkőzés helyszínéről Babják Bence jelentkezik, és minden részletről beszámol a roppant fontos, Szlovákia elleni Eb-selejtező előtt négy nappal esedékes meccs kapcsán. Rossi, Orbán, Gazdag és Hadzibegic, továbbá beharangozó a pénteki szlovák–horvátra két oldalon.

Gera Zoltán a pályán, de már nem karmesteri, hanem edzői szerepben. A részben hazai rendezésű 2021-es U21-es Európa-bajnokságra készülő válogatottat Telkiben Somogyi Zsolt látogatta meg, és azt is megtudta a korábbi ferencvárosi játékostól, hogy volt olyan edzője, akitől azt szűrte le, hogy mit nem szabad csinálni...

Az elmúlt években megnőtt a súlyos sérülések száma a női kézilabda topjátékosainak körében. Norvégiában egyre többeket aggaszt a tendencia, míg itthon már fontos lépések történtek a megelőzés érdekében – a témának Nedelykov Tamás járt utána.

És ha csütörtök, akkor ezúttal is Amerika melléklet 4 oldalon – a rajtoló NFL történetével, sztorijaival, esélylatolgatással, tippekkel és érdekességekkel.

2020.05.28 10:01:54

Légiósok NAGY ZSOLT

„Szerencsére Szlovákiában is egyre jobban enyhülnek a korlátozások és a határszankciók.”

2020.05.21 10:13:55

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A visszavonuló védő részletesen mesélt a Nemzeti Sportnak mindennapos küzdelmeiről, döntéséről.

2020.05.20 10:19:44

Légiósok BABJÁK BENCE

A Le Havre vezetőedzője marasztalja a magyar válogatott védőt, aki még nem tudja, hol folytatja.